top of page

Kundevilkår

Snømangel

Ved snømangel på opprinnelig oppsatt sted for skikurs, vil vi flytte kurset til reservearena. Kurset avholdes på opprinnelig tidspunkt, alternativt flyttes frem i tid hvis også reservearenaen mangler snø.

Bytting av kurs

Bytting av kurs kan gjøres inntil én uke før kursstart. Send oss en e-post på info@prestasjonsboost.no, og skriv hvilket kurs du ønsker å bytte fra og til. Det er ikke mulig å få refundert påmeldingsavgiften.

Sykdom

Hvis du ikke har mulighet til å delta på kurs på grunn av sykdom, sender du oss en e-post på info@prestasjonsboost.no. Det er ikke mulig til å få refundert påmeldingsavgiften, men du kan melde deg på et nytt kurs.

Skader

Prestasjonsboost er ikke ansvarlig for skader, ulykker og lignende som eventuelt måtte oppstå på våre kurs, økter eller arrangementer.

Gjennomføring av kurs

Kursene gjennomføres ved tilstrekkelig antall deltakere. Hvis et kurs ikke blir gjennomført på grunn av for få deltakere, vil du få tilbud om et annet kurs. Minimum antall deltakere:

  • Intervalltrening på ski: Minimum 3 deltakere

  • Styrketrening på Norges Idrettshøgskole: Minimum 3 deltakere

  • Skikurs: Minimum 2 deltakere

Abonnement

Tjenester som inneholder abonnement eller månedlige trekk kan stoppes slik at man ikke blir trukket for en ny periode, ved å sende e-post til info@prestasjonsboost.no. Økter som inngår i abonnement eller månedlige trekk avholdes ikke på helligdager eller i påsken (palmesøndag - 2. påskedag).

Nyhetsbrev

Prestasjonsboost sender ut nyhetsbrev på e-post til våre kunder. Nyhetsbrevet kan inneholde informasjon om tilbud, arrangementer og andre nyheter. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

_edited.jpg
bottom of page